Zoeken naar de reactie

Uw zoekactie voor de reactie leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
gisteren
Ludo 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke studente jonge vrouw reist graag?
Ik zoek een sexy studente, jonge vrouw die graag reist, en van fun houd. Ik zoek een reispartner dus. Ik ben een deftige zeer verzorgde slanke man die graag reist maar alleen is maar alleen en geniet toch graag van sex. Ben jij een studente die ook graag reist en ook van sex houd laat dan van je horen, we kunnen elkaar misschien helpen. Interesse reageer dan snel stel je voor met twee leuke foto’s en misschien ben jij het die ik zoek! Ben je misschien eind mei in Mallorca stuur me dan zeker. Voorwaarden en mogelijkheden zijn bespreekbaar. Enkel reageren bij echte interesse en met gevraagde gegevens anders geen antwoord, dit is een eerlijke advertentie! Kijk uit naar uw reactie x  
gisteren
Verlangen 49 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Huidhonger
Ik ben een zachtaardige, verzorgde en niet onknappe man (1m81, normaal gebouwd, niet-roker) en ben op zoek naar lichamelijke contact dat er in mijn relatie niet meer is. Ik zoek iemand waarmee de klik er is om samen af en toe te ontsnappen uit de dagelijkse sleur, en om intens te genieten van aan te raken en aangeraakt te worden. Respect, hygiëne en discretie zijn hierbij heel belangrijk. Bij voorkeur zit je ook in een soortgelijke situatie, dan kunnen we elkaar regelmatig die intimiteit geven die we beiden missen. Als jij je hier kan in terugvinden, dan kijk ik uit naar een reactie met foto van jou. Een antwoordje hierop met foto mag je vanzelfsprekend verwachten van mij. Hopelijk tot vlugs x  
gisteren
service guy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik bef u in uw home office
Terwijl je aan jouw bureau werkt lik ik jouw kutje tot je (één of meerdere keren) klaarkomt (niet eerder = service garantie). In de sofa tijdens uw koffiepauze kan ook natuurlijk. Mijn job is dan klaar en ben ik terug weg (of je zou nog even willen babbelen ...). Verzorgd en hygiënisch. In en rond het Antwerpse ... Stel je je even voor in jouw reactie?  
gisteren
Mats 23 jaar Antwerpen - Vorselaar
Jong voor milf
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 22 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Alles gaat volgens jou wensen en ik doe dus alles wat jij zegt, jij bent de baas :) Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
gisteren
Wout 47 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek date met een gebonden dame !
Ik kijk uit naar een vrouw die thuis relationeel in de sleur zit en opnieuw wat spanning in haar leven wilt op een zeer discrete manier. Kernwoorden : passie, respect, hygiene, vertrouwen, discretie en eerlijkheid. Ikzelf ben een 48-jarige man uit Kuurne, gehuwd, slank, 1m76 en weeg 74kg. Ik heb geen voorkeur, doch je moet openstaan voor een passionele date, ofwel bij mij thuis, ofwel op kamer. Ik zoek geen relatie en ben 100% eerlijk, dus verlang dit ook van u. Fakers hoef ik niet, alsook geen mannen ! Uw reactie zal altijd beantwoord worden  
Jay 43 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Waar is die klassedame?
Hey lieve dames, Ik ben op zoek naar een toffe klassedame die net als ik op zoek is naar een leuk en passioneel moment om van elkaar te genieten. Indien mogelijk nog voor deze avond/nacht. Leeftijd 30+, huidskleur of gewicht maakt niet uit. Voel je je geroepen laat zeker een reactie na. Discretie, respect en hygiëne gevraagd en geboden. Foto kan na goed contact via Whatsapp. Voorkeur regio Tienen en Sint-Truiden. Hopelijk tot snel x  
Mats 23 jaar Antwerpen - Turnhout
Cub for cougar
Hey ik ben op zoek naar een vrouw die graag eens een gezellige tijd doorbrengt met een jonge kerel. Ik ben 22 jaar 178cm heel verzorgd en sportief. Stuur me zeker een reactie moest je geïnteresseerd zijn dan kunnen we elkaar wat meer informatie bezorgen ;) Discretie gevraagd en geboden.  
Frederik 53 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Frederik
Op zoek naar invulling van je sexualiteitsbeleving, maar geen zin in los gescharrel? Check! Respect en eerlijkheid? Check! Hygiëne en discretie? Check! Single? Check! Respect voor elkaars persoonlijke levenssfeer? Check! Naast het sexuele ook graag een leuke babbel? Check! Geen erop en eraf gedoe? Check! Uiterlijk en leeftijd ondergeschikt aan het gevoel en de wil om te genieten en laten genieten? Check! Knuffelen en zoenen? Check! Kwaliteit boven kwantiteit? Check! Luisteren naar elkaars wensen en verlangens? Check! Geen platte of vulgaire toestanden? Check! Ons laten leiden door het moment ipv opgelegde nummertjes? Check! Gezonde nood aan, maar zonder extremen? Check! Liever een open face-to-face babbel dan eindeloos gemail? Check! Een vaste sexbuddy ipv wisselende partners? Check! Kan je op wat hierboven staat ook een vinkje plaatsen, dan lees ik graag je reactie op deze advertentie. Fakers & dames met financiële bedoelingen mogen zich onthouden.  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd (G-spot stimulatie). Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes, deze primeren) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Meer info na je eerste reactie.Tot snel. Fakers niet welkom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10